Pozovite nas i dogovorite sastanak099-550-9999Svakim radnim danom
od 8:00 do 16:00

O nama

Glavna djelatnost MM-a je zastupanje inozemnih i nacionalnih ulagača u RH, poslovno savjetovanje vezano za ulaganje, dobivanje bespovratnih sredstava iz nacionalnih izvora i izvora Europske unije kao i podučavanje projektnih vještina. Sadašnji klijenti su velike građevinske kao i  ostali klijenti dolaze iz različitih industrijskih grana: većinom su to SME tvrtke čija je glavna djelatnost u industriji proizvodnja.

Osnovna misija MILLIES MILIES Development d.o.o je kreirati nove projekte kao i aktivno sudjelovati u razvoju poduzetništva i gospodarstva u Hrvatskoj, izgraditi dugoročne i stabilne poslovne odnose s lokalnom poslovnom sredinom, poticati izvrsnost  te biti prepoznat kao pouzdan i cijenjen poslovni partner koji klijentima pruža dodanu vrijednost njihovu poslovanju i kontinuirano im pomaže u ispunjavanju njihovih poslovnih ciljeva.

Vizija tvrtke je da ukupnim djelovanjem kroz privlačenje i poticanje investicija i podizanje razine konkurentnosti hrvatskog gospodarstva osigura Hrvatskoj da postane visoko konkurentna zemlja u regiji s značajnim rastom i razvojem koji će biti utemeljen na znanju, te proizvodima i uslugama visoke dodane vrijednosti koji će doprinijeti novom zapošljavanju

Naše vrijednosti

Vrijednosti u koje vjerujemo: etičnost, odgovornost, pouzdanost, usmjerenost na korisnike, obnovljivost i znanje, ugrađujemo u naše poslovanje.

1. Etičnost – vjerujemo da visok stupanj etičnosti utječe na dugoročno učinkovito ispunjavanje postavljenih ciljeva. Potičemo etičnost naših zaposlenika kako prema korisnicima, tako i u međusobnim odnosima i odnosu prema povjerenim nam zadacima.

 

2. Odgovornost – odgovornim ponašanjem prema povjerenom nam kapitalu i prema svakom zaposleniku, korisniku i projektu kojeg podržavamo osiguravamo dugoročnu uspješnost u ostvarenju naše temeljne svrhe.

 

3. Pouzdanost – svojim radom želimo našim korisnicima pružiti sigurnost da ćemo dosljedno i sustavno podržati sve prihvatljive poduhvate.

4. Usmjerenost na korisnika - nastojimo se što brže i učinkovitije prilagođavati zahtjevima naših korisnika.

 

 

5. Obnovljivost - svoj uspjeh ne mjerimo ostvarenom dobiti, već dugoročnom dobrobiti za društvenu zajednicu koju će ostvariti projekti koje podržavamo.

 

6. Znanje – s posebnom pozornošću podržavamo projekte koji stvaraju nove vrijednosti temeljene na znanju, a za svoje zaposlenike stvaramo uvjete i potičemo ih na stalno učenje kako bi ostvarili puni razvoj osobnih i profesionalnih mogućnosti.

Sektori u kojima djelujemo:

  • Turizam
  • ICT
  • Automobilska industrija
  • Prehrambena industrija
  • Farmacija
  • Logistika
  • Metalna industrija
  • Tekstilna industrija
  • Drvna industrija
  • Poljoprivredna industrija